UrBabyShop.ro, un site ideal pentru mami şi bebe

UrBabyShop.ro, un site ideal pentru mami şi bebe

Cu toate ne amintim de acele momente când, izolate acasa căutam disperate lucruri de calitate pentru noi şi pentru piticii noştri.

Nu mai aveam timp, nu mai aveam chef, aveam impresia că nu mai am cu ce să mă îmbrac după ce am născut, pentru o sesiune serioasă de shopping. 

Abia mă obișnuisem să îmi pun corect tampoanele pentru sâni şi simțeam că trebuie să stau cât mai mult ascunsă cu pitica mea în brațe, ca să fiu sigură că nu mi-o fură nimeni sau se uită la ea. Doamne, ce paranoică!

Aşa că spărgeam netul şi comandam. Vaii, da ce mai comandam. Că deja ne știau curierii adresa şi nici nu mai sunau înainte. Știau că doamna cu părul vâlvoi şi bebelușul în brațe e acasă. Unde să se ducă!

Ce comandam? De toate. Haine pentru Ama, haine pentru mine, scutece, biberoane, suzete, deşi nu le-am folosit, creme pentru ragade, papuci, orice vedeam şi credeam că îmi trebuie neapărat pentru Ama.

Ce am învăţat comandând atât de mult şi de pe diverse site-uri?

Nu toate site-urile pun al dispoziția noastră lucruri de calitate şi mai ales unele nici nu mai livreaza comanda.

Un site Aşa da este UrBabyShop.ro unde găseşti multe lucruri necesare pentru mami şi bebe.

Pentru cei mici, vei găsi mănuşi pentru dentiţie, atât de folositoare în perioada erupţiei dentare, dispozitive pentru hrănire Fresh Food, foarte bune pentru a da fructe copiilor, fără a avea frica că se vor îneca,  jucării de pluş: Elefantul Peek-a-Boo, un prieten fidel din material de calitate, plăcut la atingere care prin apăsarea piciorusului stâng acesta va juca jocul Peek-a-Boo iar prin apăsarea picioruşului drept va cânta melodia „Do Your Ears Hang Low” şi Ursuleţul Peek-a-Boo, care la apăsarea unui buton se ascunde în spatele păturii în timp ce spune „You can’t see mee” (una din cele 6 expresii diferite). În plus mai gasești şi mult iubitele covoare Casmatino, atât de sigure şi perfecte pentru copii de diferite vârste.

 

Pentru mămici, vei găsi ghiozdane extrem de practice, marca Anello, un must have atunci când ai un bebe. Rucsacul multifuncţional cu 1 compartiment şi mai multe buzunare  secundare este de mare ajutor atunci când mergi în parc şi trebuie să iei cu tine lapte, apă, scutece, şerveţele, portofel, telefon. Te şi miri cât de multe pot încăpea în el. Design minimalist, culori solide şi elegante îl fac un accesoriu perfect.

 

Recomand cu drag acest site şi vă provoc să aruncaţi un ochi peste produsele lor. Cu siguranţă vă vor încânta produsele lor.

 

Foto: https://urbabyshop.ro

Ivana Horeanu
cerasela.ivana26@gmail.com

Mamă, blogger, happy! Aceste 3 cuvinte mă descriu cel mai bine. Sunt un om de litere, expresii și cuvinte scrise pentru a-ți aduce ție curaj, alinare, bucurie și mai ales pentru a avea parte de momentul tău de AHA. Te invit în casa mea pentru a-ți împărtăși cele mai sincere și profunde trăiri, experiențe și provocări trăite. Pornește într-o călătorie fascinantă alături de mine și hai să vedem cum putem supraviețui în această lume ca femei, soții, mame.