Un copil de 2 ani=un blender pornit fără capac

Un copil de 2 ani=un blender pornit fără capac

Ce se întâmplă cu copiii noştri în jurul vârstei de 2 ani?

Prințesa mea fragilă şi timidă s-a transformat într-o prințesă războinică care aruncă, trânteşte, loveşte, țipă, în 99% din cazuri fără motiv.

De cele mai multe ori nici nu ştim ce ne-a lovit. E la mami, vrea la tati! Vrea băiță, nu mai vrea băiță. Vrea să mănânce, brusc mâncarea nu îi mai place. „Atee, atee, atee” şi când primeşte lapte, ajunge direct jos.

Oare ce o fi, o pedeapsă pentru ce le-am făcut noi părinților? 😁

Ştiu că e doar o perioadă, dar e tare greu de gestionat. Am auzit poveşti, am văzut alți copii, dar nu am crezut că e chiar aşa rău. 😅

Acum îmi pare rău pentru perioada în care nu eram mamă, în momentele când mă  dădeam mare în fața cunoscuților care erau părinți şi îmi povesteau fel şi fel de situații. Mare dreptate aveau.

Acum râd şi îi las să vorbească pe cei fără copii, vor vedea ei pe pielea lor şi nu vor mai spune „Copilul meu nu va face nicioadată aşa”.

Amalia a făcut tot ce nu am crezut vreodată că va face şi uneori chiar şi mai urât.

Cine nu a trecut niciodată printr-un tantrum în mall sau la cumpărături, Doamne ajută-l şi dă-i multă răbdare.

 

 

 

 

Tags:
, ,
Ivana Horeanu
cerasela.ivana26@gmail.com

Mamă, blogger, happy! Aceste 3 cuvinte mă descriu cel mai bine. Sunt un om de litere, expresii și cuvinte scrise pentru a-ți aduce ție curaj, alinare, bucurie și mai ales pentru a avea parte de momentul tău de AHA. Te invit în casa mea pentru a-ți împărtăși cele mai sincere și profunde trăiri, experiențe și provocări trăite. Pornește într-o călătorie fascinantă alături de mine și hai să vedem cum putem supraviețui în această lume ca femei, soții, mame.