Ruj roșu pe buze. Tu când folosești ruj roșu?

Ruj roșu pe buze. Tu când folosești ruj roșu?


Mereu auzi: „Orice femeie trebuie să aibă o rochie neagră în garderobă”. „Orice femeie trebuie să aibă un parfum de calitate”. „Orice femeie trebuie să aibă o pereche de pantofi stiletto”.
Părerea mea este că e absolut necesar ca orice femeie să aibă un ruj roșu. Când îți pui ruj roșu pe buze te simți frumoasă, puternică, atrăgătoare. Acest ruj are o putere magică care face orice femeie să se simtă incredibil.
Personal, nu folosesc des rujul roșu, dar îl am acolo pentru evenimente speciale și pentru a mă simți în siguranță. În zilele normale sunt nude, roz, piersică, dar uneori sunt roșu și asta mă face să mă simt femeie. Rujul roșu folosit în exces, bineînțeles, devine comun și își pierde din magie.

Tu cu ce ocazie ai folosit ultima dată rujul roșu?

Foto; Unsplash

 

 

Ivana Horeanu
cerasela.ivana26@gmail.com

Mamă, blogger, happy! Aceste 3 cuvinte mă descriu cel mai bine. Sunt un om de litere, expresii și cuvinte scrise pentru a-ți aduce ție curaj, alinare, bucurie și mai ales pentru a avea parte de momentul tău de AHA. Te invit în casa mea pentru a-ți împărtăși cele mai sincere și profunde trăiri, experiențe și provocări trăite. Pornește într-o călătorie fascinantă alături de mine și hai să vedem cum putem supraviețui în această lume ca femei, soții, mame.