Recenzie gama Purify & Protect de la Gliss

Recenzie gama Purify & Protect de la Gliss

 

Acum două săptămâni v-am anunțat pe Amely’s Mum de noua campanie de testare de la Buzzstore.

Am primit produsele de la Schwarzkopf și am pornit în testarea șamponului Gliss Purify & Protect și a balsamului Gliss Purify & Protect.

Ce promite această gamă:

Noua gamă inovativă și reparatoare a brandului Schwarzkopf este realizată cu o formulă foarte ușoară pe baza extractului de semințe de Moringa și a serumului cu keratină care promite să ajute la formarea unui strat de protecție împotriva aerului poluat. Această gamă întărește fibra capilară, previne deteriorarea și repară părul.

De ce este mai bună decât altă gamă care promite protejarea și purificarea părului?

Datorită extractului de semințe de Moringa. Ca să înțelegem de ce sunt folosite în această gamă, trebuie să știți beneficiile folosirii lor.

Ce este Moringa? Ce beneficii are?

Moringa este un copac indigen din nordul Indiei, care vine cu avantajul de a avea aproape toate părțile componente, utilizate în producția de medicamente și produse cosmetice. Frunzele sale sunt o sursă excelentă de vitamine, proteine și minerale. Beneficiile folosirii sale sunt numeroase: poate scădea nivelui de zahăr din sânge, reduce inflamația, reduce colesterolul, îndepărtează apa reținută în corp, acționează împotriva radicalilor liberi, scade tensiunea arterială.
Datorită puterii sale antioxidante, semințele sunt folosite eficient inclusiv în gama Purify & Protect.

Pentru cine este dedicată gama Purify & Protect?

Gama Purify & Protect este dedicată pentru cei care trăiesc în orașele mari, unde poluarea depășește nivel admis iar gazele de eșapament și praful sunt pretutindeni.
Poluarea este o mare problemă a zilelor noastre și chiar dacă nu simțim imediat efectul, poluanții și razele ultraviolete usucă scalpul și atacă părul, lăsându-l subțiat și predispus la deteriorare.

Ce trebuie să știi înainte de a alege gama potrivită părului tău?

  1. Tipul scalpului: uscat, gras, sensibil. Fiecare are nevoie de îngrijire specială.
  2. Tipul părului: normal, cu fir subțire, cu volum, fără volum.
  3. Tipul texturii părului: creț, drept.
După ce ai aflat toate trăsăturile părului tău, poți alege gama potrivită.

Părerea mea despre această gamă:

  • are un miros foarte plăcut;
  • se potrivește tipului de scalp uscat;
  • poate fi folosit cu succes de către persoanele care au părul cu fir subțire sau deteriorat;
  • nu este nevoie să utilizați o cantitate mare de șampon pentru o spălare eficientă;
  • balsamul lasă părul moale și catifelat.
Voi continua să folosesc această gamă, deoarece am observat că face bine părului meu chinuit de efectele negative ale poluării și pentru că pur și simplu m-am îndrăgostit de mirosul său. După spălare, am un păr curat, strălucitor și moale la atingere și care se descurcă foarte ușor, fără niciun chin.
Vă provoc să îl încercați! Vă va proteja părul împotriva factorilor de stres din atmosferă și toate aceaste cu 0% siliconi, 0% coloranți artificiali!
Pentru mai multe articole vă aștept și pe facebook pe Amely’s Mum sau pe Instagram pe Ame
Surse de informare: www.csid.ro
Surse foto: Facebook Schwarzkopf
                  Google
Ivana Horeanu
cerasela.ivana26@gmail.com

Mamă, blogger, happy! Aceste 3 cuvinte mă descriu cel mai bine. Sunt un om de litere, expresii și cuvinte scrise pentru a-ți aduce ție curaj, alinare, bucurie și mai ales pentru a avea parte de momentul tău de AHA. Te invit în casa mea pentru a-ți împărtăși cele mai sincere și profunde trăiri, experiențe și provocări trăite. Pornește într-o călătorie fascinantă alături de mine și hai să vedem cum putem supraviețui în această lume ca femei, soții, mame.