Recenzie Gama Advance Techniques Resconstruction de la AVON. Un păr puternic și sănătos pentru noul an.

Recenzie Gama Advance Techniques Resconstruction de la AVON. Un păr puternic și sănătos pentru noul an.

Începe un nou an, vine primăvara și fiecare femeie simte nevoia să iasă din carapace, să reînvie, să facă ceva pentru ea, la interior și exterior.
Se schimbă vieți în această perioadă, se schimbă măsuri, se schimbă garderobe, se schimbă joburi. Femeia pune piciorul în prag și spune: „Gata! E timpul să fiu eu cea de pe primul loc!”
Și cum dieta și sportul fac minuni, nu trebuie să uităm de părul nostru. Acel păr care a suferit toată iarna prins în coadă sau ascuns pe sub o căciulă pufoasă. Are nevoie și el de îngrijire, hidratare, reconstrucție.
Cei de la AVON s-au gândit la asta și astfel au venit cu o gamă menită să redea strălucirea părului și să asigure o hidratare și curățare în profunzime. Gama Avon Advance Techniques Reconstruction promite a fi o gamă completă de îngrijire a părului și te asigură că vei începe anul 2019 și această primăvară minunată cu un păr sănătos și puternic, adică cu un plus de încredere în tine, pentru a-ți atinge tot ce ți-ai propus în noul an și de ce nu, în noua viață.

Am testat și mi-a plăcut

Mi-a plăcut chiar foarte mult această gamă încât mi-am dezvoltat un adevărat ritual, pe care îl împărtășesc cu voi și pe care îl recomand tuturor femeilor care vor un nou început pentru părul lor.
Ritualul meu de îngrijire a părului cu Avon Advance Techniques Reconstruction decurge cam așa: 
  • Încep cu șamponul care repară părul deteriorat. Are o textură plăcută și un miros delicat, curăță bine și trebuie lăsat cam 2-3 minute pe păr, pentu rezultate maxime, ca atunci când tocmai ce ai ieșit de la salon.
  • Balsamul e următorul pe listă, intensificând toate beneficiile șamponului. Lăsat pe păr cam 5 minute, previne căderea părului și ajută la descurcarea acestuia, care de obicei îmi dă bătăi de cap.
  • Ritualul nu este complet fără serul format din ulei de argan și ulei de cocos care hidratează și întărește concomitent firul de păr .
1,2,3, hocus-pocus,  şi ai parte de un păr strălucitor, sănătos, curat și cu o textură mătăsoasă, exact ca la salon, la tine acasă, cu costuri și timp limitate. Pe mine, una m-a convins! Înceracă-o și tu și spune-mi ce crezi despre această gamă.
Ivana Horeanu
cerasela.ivana26@gmail.com

Mamă, blogger, happy! Aceste 3 cuvinte mă descriu cel mai bine. Sunt un om de litere, expresii și cuvinte scrise pentru a-ți aduce ție curaj, alinare, bucurie și mai ales pentru a avea parte de momentul tău de AHA. Te invit în casa mea pentru a-ți împărtăși cele mai sincere și profunde trăiri, experiențe și provocări trăite. Pornește într-o călătorie fascinantă alături de mine și hai să vedem cum putem supraviețui în această lume ca femei, soții, mame.