KFC Summer. Love it

KFC Summer. Love it

Cum scapi de invidie atunci când toată lumea e în vacanţă, dar tu nu? Fugi la KFC şi îţi satisfaci pofta de ducă cu noile meniuri special concepute pentru a te simţi mai bine. Ce Grecia, ce Turcia, cum eu iubesc toate produsele KFC, nici nu mă puteam simţi mai bine atunci când le-am savurat. Jur că simţeam din plin aceeasşi bucurie pe care o ai pe o terasă umbroasă din Grecia.

Ce am savurat? Staţi că vă spun:

Summer Twister: două bucăţi de Crispy Strips cu brânză feta, baby spanac, legume proaspete şi sos Garlic Lemon, Holiday Burger în două variante, picant sau nepicant, care conţine două bucăţi de pulpă de pui, brânză Cheddar, salată, castraveţi muraţi, ardei copţi şi sos Sweet & Sour şi clasicele Crispy Strips în noul format Crispy Box ce conţine trei bucăţi Crispy Strips însoţite de o porţie medie de cartofi prăjiţi şi un sos Sweet & Sour.

Care este preferatul meu? E foarte greu să mă decid. Summer Twist pentru că îmi aduce minte de Grecia (da, da sunt obsedată de Grecia). E foarte fresh şi săţios şi toate aromele alea se combină şi vaiii ce foame mi-e.

Vă recomand să le încercaţi şi sunt tare curioasă care este preferatul vostru 🙂

Ivana Horeanu
cerasela.ivana26@gmail.com

Mamă, blogger, happy! Aceste 3 cuvinte mă descriu cel mai bine. Sunt un om de litere, expresii și cuvinte scrise pentru a-ți aduce ție curaj, alinare, bucurie și mai ales pentru a avea parte de momentul tău de AHA. Te invit în casa mea pentru a-ți împărtăși cele mai sincere și profunde trăiri, experiențe și provocări trăite. Pornește într-o călătorie fascinantă alături de mine și hai să vedem cum putem supraviețui în această lume ca femei, soții, mame.