Gama Toleriane. Secretul tenului sănătos

Gama Toleriane. Secretul tenului sănătos

Atunci când ai un ten sensibil eşti disperată să găseşti un produs care să te scape de roşeață şi de senzația de ten aspru şi uscat.

Eu am parte fix de acest tip de ten, care este foarte greu de mulțumit şi mereu uscat.

Am testat gama Toleriane şi m-a surprins plăcut. După aproape 3 săptămâni, tenul meu nu mai suferă, nu mai e uscat şi cel mai important pentru mine, s-a mai estompat roşeața care era foarte proeminentă şi mă deranja foarte tare.

Ce am testat:

TOLERIANE Sensitive cremă hidratantă prebiotică ce redă confortul pielii sensibile, hidratează, calmează și protejează. Această cremă este potrivită și pentru bebeluși. Conține 83% ingrediente active care calmează și protejează: glicerina hidratează 48 de ore, ceramidele repară și protejează bariera cutanată, vitamina B3 calmează instant, apa termală La Roche-Posay calmează și reduce iritațiile.

TOLERIANE Crema de spălare aduce o revoluție in curățarea pielii sensibile, avand o formulă minimalistă fără parfum. Conține 4 ingrediente care calmează, protejează și ajută la repararea pielii: apă termală La Roche-Posay, glicerină, niacinamidă si ceramide. Această cremă oferă mai multă eficacitate în curățare, fără a usca sau irita pielea. Reechilibrează microbiomul, având proprietăți calmante, protectoare și anti-oxidante. Prin textura ușoară și fluidă, menține hidratarea naturală a pielii și protejează bariera cutanată.

Care e preferatul meu:

Toleriane Cremă de spălare, deoarece după multe încercări, îmi simt tenul cu adevărat curat după clătire

Recomand cu drag această gamă şi te provoc să încerci această gamă perfectă pentru ten sensibil

 

 

 

Ivana Horeanu
cerasela.ivana26@gmail.com

Mamă, blogger, happy! Aceste 3 cuvinte mă descriu cel mai bine. Sunt un om de litere, expresii și cuvinte scrise pentru a-ți aduce ție curaj, alinare, bucurie și mai ales pentru a avea parte de momentul tău de AHA. Te invit în casa mea pentru a-ți împărtăși cele mai sincere și profunde trăiri, experiențe și provocări trăite. Pornește într-o călătorie fascinantă alături de mine și hai să vedem cum putem supraviețui în această lume ca femei, soții, mame.