Gama Gerovital Beauty. Produse ideale pentru orice femeie

Gama Gerovital Beauty. Produse ideale pentru orice femeie

Când am creat produsele Farmec, nu ne-am gândit la reguli, la cum să ai buzele mai pline, pielea mai închisa la culoare şi simetrii perfecte, ne-am gândit la tine şi la frumuseţea ta naturală.”

Farmec este un brand românesc foarte cunoscut care comercializează produse de o calitate superioară, de accea m-am bucurat mult când am primit invitația celor de la Buzzstore, de a testa noua lor gamă,  Gerovital Beauty.

Am folosit cu mare drag această gamă inovativă, care vine în întâmpinarea femeilor cu produse ce nu încarcă tenul, ci îi conferă lejeritate și aspect natural.

Cel mai important aspect al acestor produse, care pentru mine este și decisiv este acela că au în compoziție ingrediente active precum acid hialuronic, pudră de diamant și vitamina E, cu beneficii importante ca: hidratare și rezistență îndelungată.

Mereu am căutat produse care să fie rezistente, deoarece nu am timp mereu de un refresh și pot să spun că după 8 h la birou, machiajul meu realizat cu această gamă minunată de la Farmec era impecabil.

Gerovital Beauty îndeplinește toate caracteristicile unui machiaj complet și include produse pentru ochi, buze și obraji.

Un sfat important, pe care să îl ai în vedere atunci când alegi produse pentru ritualul tău de înfrumusețare este să-ți îndrepți atenția asupra unei game de produse și nu a unui singur produs, toată gama fiind concepută ca un tot unitar, fiecare produs venind în completarea  celuilalt, obținând astfel rezulatate remarcabile.

Ce am testat eu:

  • Rujul cu Acid Hialuronic are o textură bogată, hidratează și conferă o culoare intensă pe tot parcursul zilei

 

  • Pudra pentru luminozitate asigura luciul natural și uniform, datorită pudrei de diamant din compoziție

 

  • Anticearcănul acoperă instant cearcănele și urmele de oboseală și conferă fermitate zonei din jurul ochilor

  • Fondul de ten are o textura ușoară, fluidă, care îmbină armonios principii active, protejează, hidratează, maschează imperfecțiunile și uniformizează culoarea tenului

 

Citat: Farmec.ro

Ivana Horeanu
cerasela.ivana26@gmail.com

Mamă, blogger, happy! Aceste 3 cuvinte mă descriu cel mai bine. Sunt un om de litere, expresii și cuvinte scrise pentru a-ți aduce ție curaj, alinare, bucurie și mai ales pentru a avea parte de momentul tău de AHA. Te invit în casa mea pentru a-ți împărtăși cele mai sincere și profunde trăiri, experiențe și provocări trăite. Pornește într-o călătorie fascinantă alături de mine și hai să vedem cum putem supraviețui în această lume ca femei, soții, mame.