Experienţa noastră cu pasta de dinţi Splat Baby

Experienţa noastră cu pasta de dinţi Splat Baby

Recunosc că până la campania Buzzstore, nu auzisem de pasta de dinţi specială pentru copii, SPLAT BABY . Eram oarecum mulţumită de o altă gamă şi Amalia se spăla frumos pe dinţi în fiecare seară, cu spor. Spun că în fiecare seară, pentru că dimineaţa nu e chip de acest ritual. Eii, cu această nouă periuţa şi pasta de dinţi, lucrurile încep să se schimbe şi încet, încet vom reuşi să ne spălăm pe dinţi şi dimineaţa.

Ce promite pasta de dinţi Splat Baby?

Cu SPLAT BABY igiena orală a celor mici este atat de simplă şi de aromată, ca o joacă de copii. Formula cu arome de măr şi banană sau îngheţată de fructe, întăreşte smalţul şi reduce sensibilitatea.

Pot să afirm că într-adevăr aşa e. Aroma pastei este foarte plăcută şi atrage copilul şi îl convinge mai uşor să se spele pe dinţi. În plus, cum v-am arătat şi în postările anterioare, Amalia este încântată de periuţa ce a venit odată cu kit-ul şi deşi mai are încă două periuţe de dinţi, o alege tot pe aceasta.

Ce a testat Amalia ?

SPLAT BABY 0-3 ANI PASTA DE DINTI 40 ML , care oferă protecţie eficientă împotriva cariilor şi întăreşte smalţul. Aceasta este formula potrivită categoriei ei de vârstă şi asigură exact ce are nevoie ea în această perioadă. Mai există şi varianta de SPLAT KIDS 2-6 ANI PASTA DE DINŢI 50 ML, care oferă protecţie eficientă împotriva cariilor şi sprijină dezvoltarea dinţilor la care vom adera în curând.

Este foarte plăcut să ştii că se găsesc în farmaciile Sensiblu, produse doar din ingrediente naturale, care au doar avantaje.

Avantajele folosirii SPLAT BABY 0-3 ani

  • Protectie totală împotriva cariilor cu ajutorul sistemului inovator patentat LUCATATOL
  • Efect anti inflamator cu ajutorul extractelor de plante
  • Hipoalergenic. Nu cauzează probleme în caz de înghiţire
  • Peste 99% ingrediente naturale. NU conţine: menta, fluor, parabeni, SLS, produse petrochimice şi alergeni.

Eu momentan mă declar mulţumită şi cu drag vă recomand să o încercaţi. Datorită faptului că are doar ingrediente naturale, poate fi folosită începând de primul dinţişor, cu încredere şi fără frica că ar putea să dăuneze copilului.

Ivana Horeanu
cerasela.ivana26@gmail.com

Mamă, blogger, happy! Aceste 3 cuvinte mă descriu cel mai bine. Sunt un om de litere, expresii și cuvinte scrise pentru a-ți aduce ție curaj, alinare, bucurie și mai ales pentru a avea parte de momentul tău de AHA. Te invit în casa mea pentru a-ți împărtăși cele mai sincere și profunde trăiri, experiențe și provocări trăite. Pornește într-o călătorie fascinantă alături de mine și hai să vedem cum putem supraviețui în această lume ca femei, soții, mame.