Cum să vă alegeți rimelul potrivit! 5 lucruri de luat în considerare

Cum să vă alegeți rimelul potrivit! 5 lucruri de luat în considerare

De curând am vorbit de ruj, azi abordez rimelul. E foarte important să știi ce tip de rimel ai nevoie. Degeaba își cumperi un rimel pentru desime și volum, dacă tu ai nevoie de un rimel pentru alungire.
După o adâncă cercetare a găsit niște indiciile care te pot ajuta să îți alegi un rimel potrivit.
  1. Rimelul pentru volum. Îl recunoști după ambalajul bombat și peria bogată și voluminoasă. Peria trebuie să o folosești de sus în jos ca genele tale să fie uniforme.
  2. Rimel pentru desime. Îl recunoști după ambalajul cilindric și peria deasă, compactă și cu textură fină. Peria o folosești în zig-zag.
  3. Rimel pentru lungime. Îl recunoști după ambalajul prelung și peria alungită cu peri scurți. Peria se folosește de la baza genelor și întins până la vârf.
  4. Rimelul de curbură. Îl recunoști după peria curbată care face genele să stea întoarse. Peria se folosește de la bază spre vârf, fără întoarcere.
  5. Rimelul clasic. Îl recunoști după peria spiralată, conică. Peria se folosește cu o mișcare ușoară, ca o pieptănare.
Este foarte important ca genele să fie degresate cu apă micelară înaintea aplicării rimelului.
Foto: Pixabay
Ivana Horeanu
cerasela.ivana26@gmail.com

Mamă, blogger, happy! Aceste 3 cuvinte mă descriu cel mai bine. Sunt un om de litere, expresii și cuvinte scrise pentru a-ți aduce ție curaj, alinare, bucurie și mai ales pentru a avea parte de momentul tău de AHA. Te invit în casa mea pentru a-ți împărtăși cele mai sincere și profunde trăiri, experiențe și provocări trăite. Pornește într-o călătorie fascinantă alături de mine și hai să vedem cum putem supraviețui în această lume ca femei, soții, mame.