Covoarele Casmatino. Confort, calitate, siguranță pentru copilul tău.

Covoarele Casmatino. Confort, calitate, siguranță pentru copilul tău.

Pur și simplu ideal pentru întreaga familie.

Ca orice mamă, vreau ce e mai bun pentru copilul meu. Așa că am grijă ca lucrurile care o înconjoară să fie de cea mai bună calitate și să îi ofere confort și siguranță.

În primele luni din viața Amaliei eram foarte panicată. Să nu o atingă nimic, să fie mereu în siguranță, în spații igienizate. Nu dormea fără să pun păturica ei pe pat, nu o atingeam fără să mă spăl de 10 ori pe mâini, știți voi, reguli de mămică începătoare.

Primele 3 luni au fost ușoare, dar a venit timpul în care micul gândăcel a vrut să exploreze lumea și să nu mai stea doar în brațele mele.

Am început căutările pentru a-i putea oferi un loc al ei, în care să se joace și să o simt în siguranță, fără să îmi fac griji că îi e rece sau că va cădea și se va lovi. Astfel am ajuns la covoarele Casmatino.

Am fost încântată încă din prima clipă de culorile vii și design-ul acestor covoare ce aveau exact toate caracteristicile pe care le doream. Am comandat, iar acum după 1 an și jumătate de folosit suntem mai mult decât mulțumiți.

Pe lângă că acest covor a fost un loc al Amaliei în care să se joace în siguranță, confort și căldură, acest covor Casmatino a fost și martor al etapelor ei de dezvoltare. Pe acest covor a stat prima dată în funduleț, a mers de-a bușilea, a făcut primii pași. Zile și seri petrecute cu drag și sincer nu vedem o alternativă mai bună pentru camera unui copil.

Caracteristicile unui covor Casmatino:

Casmatino este un covor de joacă multifuncțional, care protejează copilul împotriva frigului, disconfortului și rănirilor atunci când se joacă pe podea sau pe sol.

Avantajele folosirii unui covor Casmatino:

  • datorită dimensiunilor compacte și a greutății mici puteți lua covorașul Casmatino oriunde mergeți
  • poate fi folosit în multe locuri şi pe diferite suprafețe – acasă, in grădină, la țară, la plajă, la picnic, etc
  • este colorat, captivant și amuzant, motivează copilul la mişcare și reprezintă un instrument educativ nonviolent.
  • sunt igienice.
  • pot fi ușor curățate.

De unde puteți comanda un covor Casmatino

Eu le recomand cu mare drag, sunt de o calitate superioară și copii le îndrăgesc încă din prima clipă.

Mai multe informații și detalii puteți vedea și pe pagina de facebook: Covoare de joacă casmatino

Mai jos vă las un video cu Amalia într-un moment minunat petrecut pe covorul nostru Casmatino. Ne bucurăm enorm că facem și noi parte din familia Casmatino și le recomandăm tuturor mamelor și piticilor.

Photo credit: Casmatino.ro

Iubirea noastră😍 8 luni❤

Publicată de Ivana Horeanu pe Joi, 18 ianuarie 2018

Ivana Horeanu
cerasela.ivana26@gmail.com

Mamă, blogger, happy! Aceste 3 cuvinte mă descriu cel mai bine. Sunt un om de litere, expresii și cuvinte scrise pentru a-ți aduce ție curaj, alinare, bucurie și mai ales pentru a avea parte de momentul tău de AHA. Te invit în casa mea pentru a-ți împărtăși cele mai sincere și profunde trăiri, experiențe și provocări trăite. Pornește într-o călătorie fascinantă alături de mine și hai să vedem cum putem supraviețui în această lume ca femei, soții, mame.