Ce îşi doresc mamele în secret

Ce îşi doresc mamele în secret

Oare ce îţi doresc mamele în secret? Oare vor o casă curată? Oare vor să doarmă 2 ore la prânz? Oare vor o vacanţă doar ele cu soţii?

Nu ştiu ce își doresc toate mamele în secret, dar vă pot spune care sunt cele mai fierbinţi 5 dorinţe ale mele:

  • Puţin mai mult timp doar pentru mine

Să citesc o carte fără întreruperi şi fără să fie distrusă apoi de o prinţesă războinică cu pixul ei fermecat sau pur şi simplu să îmi ascult gândurile fără ca să aud mamiii, mamiii, mamiiii.

  • Un corp super mişto

Nu vreau eu să fiu model, chiar sunt mândră că am slăbit de la 89 de kg la 80, dar aş vrea să fie puţin mai mişto, puțin mai tonifiat.

  • O vacanţă doar cu soţul

O vacanţă liniştită, plină de distracţii pe care nu le-aș putea face cu un copil de 2 ani, un concediu doar pentru noi.

  • Să dorm macar o dată pe săptămână 2 ore la prânz

Duminica. Tare aş vrea să dorm şi rar îmi iese. Ori am de lucru, ori am de făcut mâncare, ori sună telefonul, ori pitica vrea să doarmă pe mine.

  • Să urmăresc un film cap-coadă

Știți și voi programul, trezit, îmbrăcat, job, mâncare, curat, aranjat și cazi seara ruptă. Te pui la un film, mori cât de fain e și adormi fix înainte să se termine. A doua zi îți povestește soțul finalul, dar nu e același lucru. De cele mai multe ori nu sunt mulțumită cum se termină un film și aș vrea să apuc să comentez chiar în momentul în care se termină.

Foto credit: Pixabay

 

 

 

 

Ivana Horeanu
cerasela.ivana26@gmail.com

Mamă, blogger, happy! Aceste 3 cuvinte mă descriu cel mai bine. Sunt un om de litere, expresii și cuvinte scrise pentru a-ți aduce ție curaj, alinare, bucurie și mai ales pentru a avea parte de momentul tău de AHA. Te invit în casa mea pentru a-ți împărtăși cele mai sincere și profunde trăiri, experiențe și provocări trăite. Pornește într-o călătorie fascinantă alături de mine și hai să vedem cum putem supraviețui în această lume ca femei, soții, mame.